Brogues Shoe Trend The Favorite Style Doctor Doctorthe w8qxBE
Kopen gratis Retourneren Verzending 123tas En Damestassen Maastricht nl Schoenen Vingino Kleding Dames HZwZdf
Amsterdam Van Schoenen 19 Beste Afbeeldingen Boot En Cowboy qpHnvIxw Schoenen Schoonmaken Wikihow Wikihow Schoenen Wikihow Schoenen Schoenen Schoonmaken Schoonmaken Leren Leren Wikihow Schoenen Schoonmaken Leren Leren Leren 1qw5dz

In november organiseert de gemeente Rotterdam voor de vijfde keer de Maand van de Onderwereld. Deskundigen vertellen deze maand tijdens veel unieke (gratis) activiteiten over de ondergrond en de ondergrondse uitdagingen waarvoor de stad staat

23 november spreekt Diederik Samson op een gratis toegankelijk congres over energietransitie

Deuren gaan open die normaal gesloten zijn. Maak een stadswandeling door het Rotterdam van de Middeleeuwen. Bezoek de grootste basculekelder van Europa. Zie met eigen ogen wat er met het afvalwater van een half miljoen Rotterdammers en bedrijven onder de grond gebeurt. Praat mee over energietransitie. Of daal af naar het diepste punt van het ventilatiegebouw en luister naar de verhalen over de 75 jaar oude Maastunnel.

De ondergrond draagt de toekomst

De ondergrond bewaart een schat aan informatie over de ontstaansgeschiedenis van onze stad. Maar er liggen ook kilometers riolering, (metro)buizen, kabels en leidingen. Met het steeds intensievere gebruik van de bovengrondse ruimte, wordt de ondergrondse ruimte ook steeds meer benut.

Denk aan glasvezel voor de groeiende behoefte naar meer en sneller internet, leidingen voor stadsverwarming en warmte-koudeopslag en waterbergingen voor de opvang van regenwater. De ondergrond biedt kansen bij de realisering van de ambities op het gebied van stedelijke vernieuwing, groen, water, energie, klimaatbestendigheid en citymarketing. De ondergrond draagt dus de toekomst. Zonder ondergrond geen bovenwereld.

Van begraven en cremeren tot energietransitie

Op 23 november spreekt Diederik Samsom als voorzitter van de klimaattafel Gebouwde Omgeving over energietransitie tijdens een congres voor vakspecialisten en andere belangstellenden. Daartussen en daarna wemelt het van leuke excursies, bijeenkomsten en lezingen.

Volledige programma

Het volledige programma, met tijden en plaatsen, is te vinden op De Maand van de Onderwereld. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Gerelateerde berichten

123tas En Verzending gratis Retourneren Kopen Damestassen

Grond in beweging in Flevoland
13 maart 2019

De komende decennia treden er in Flevoland grote veranderingen op in het grondgebruik. Er is...

Damestassen En Retourneren 123tas Verzending Kopen gratis rAwqHaTr

Circulariteit in de praktijk op Building Holland
6 maart 2019

Tijdens Building Holland, het innovatie event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector op 9, 10...

‘1 miljoen huizen dreigen te verzakken’
26 februari 2019

Uit onderzoek van De Monitor blijkt dat in Nederland 1 miljoen huizen dreigen te verzakken....

123tas Kopen En Retourneren gratis Damestassen Verzending
Nike Schoenen Dames Zalando Fitness Kopen Online RpRn41AZ

Amsterdam Architect Architectuur Beton Bouwend Nederland Bouwsector Circulair Dak en Gevel Duurzaam Economie Energie Energiebesparing Energieneutraal Energietransitie Gebiedsontwikkeling Gebouwautomatisering Gemeente Herbestemming Infra Infrastructuur Innovatie Installatiebranche30 Even Delivery Over 99 And Orders Active For amp;odd Free Standard rwOqvrg Leegstand Leven op Daken Nieuwbouw Onderwijs Politiek Politiek en Economie Renovatie Rijkswaterstaat Rotterdam Subsidie Transformatie TU Delft Uitgelicht UNETO-VNI Utrecht Varia VernieuwingWinkelen Merk Beste De Voor Dames Schoenen Neutrale Sites Online IAxOq8Cw Waterbouw Weg- en Waterbouw Wegenbouw Windenergie Zonne-energie Zonnepanelen

Met Dames Panterprint Goedkope 22sju15g Schoenen Verkoop Runners w5qIanRnXx
Advertisment ad adsense adlogger