Mooie Beslist Regenhoes nl Merken Rugzak Voor Online Tassen qYnzIOF4
Dessin Rugtas Met Padded Eastpak • Bijenkorf De Pak'r Tassen Keus Spartoo Grote Aan nl Levering Bij Gratis HrHR4q
nl Beslist Goedkoop Dames Hippe Laptoptassen Laptop Bags 1qtTp1n0 Bijenkorf Schooltassen Bezorging Collectie De Gratis • Bekijk YfTqwPz

In november organiseert de gemeente Rotterdam voor de vijfde keer de Maand van de Onderwereld. Deskundigen vertellen deze maand tijdens veel unieke (gratis) activiteiten over de ondergrond en de ondergrondse uitdagingen waarvoor de stad staat

23 november spreekt Diederik Samson op een gratis toegankelijk congres over energietransitie

Deuren gaan open die normaal gesloten zijn. Maak een stadswandeling door het Rotterdam van de Middeleeuwen. Bezoek de grootste basculekelder van Europa. Zie met eigen ogen wat er met het afvalwater van een half miljoen Rotterdammers en bedrijven onder de grond gebeurt. Praat mee over energietransitie. Of daal af naar het diepste punt van het ventilatiegebouw en luister naar de verhalen over de 75 jaar oude Maastunnel.

De ondergrond draagt de toekomst

De ondergrond bewaart een schat aan informatie over de ontstaansgeschiedenis van onze stad. Maar er liggen ook kilometers riolering, (metro)buizen, kabels en leidingen. Met het steeds intensievere gebruik van de bovengrondse ruimte, wordt de ondergrondse ruimte ook steeds meer benut.

Denk aan glasvezel voor de groeiende behoefte naar meer en sneller internet, leidingen voor stadsverwarming en warmte-koudeopslag en waterbergingen voor de opvang van regenwater. De ondergrond biedt kansen bij de realisering van de ambities op het gebied van stedelijke vernieuwing, groen, water, energie, klimaatbestendigheid en citymarketing. De ondergrond draagt dus de toekomst. Zonder ondergrond geen bovenwereld.

Van begraven en cremeren tot energietransitie

Op 23 november spreekt Diederik Samsom als voorzitter van de klimaattafel Gebouwde Omgeving over energietransitie tijdens een congres voor vakspecialisten en andere belangstellenden. Daartussen en daarna wemelt het van leuke excursies, bijeenkomsten en lezingen.

Volledige programma

Het volledige programma, met tijden en plaatsen, is te vinden op De Maand van de Onderwereld. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk.

Gerelateerde berichten

De Met Bijenkorf Pak'r Rugtas Padded Dessin • Eastpak

Grond in beweging in Flevoland
13 maart 2019

De komende decennia treden er in Flevoland grote veranderingen op in het grondgebruik. Er is...

Rugtas Met • Eastpak Padded Pak'r De Dessin Bijenkorf qtXxSxEa

Circulariteit in de praktijk op Building Holland
6 maart 2019

Tijdens Building Holland, het innovatie event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector op 9, 10...

‘1 miljoen huizen dreigen te verzakken’
26 februari 2019

Uit onderzoek van De Monitor blijkt dat in Nederland 1 miljoen huizen dreigen te verzakken....

Rugtas Met Bijenkorf Padded De • Dessin Eastpak Pak'r
Eastpak Pak'r Sunday Eastpak Pak'r Padded Padded Grey Padded Sunday Pak'r Eastpak Grey Sunday Grey 5nxx6Pq

Amsterdam Architect Architectuur Beton Bouwend Nederland Bouwsector Circulair Dak en Gevel Duurzaam Economie Energie Energiebesparing Energieneutraal Energietransitie Gebiedsontwikkeling Gebouwautomatisering Gemeente Herbestemming Infra Infrastructuur Innovatie InstallatiebrancheBurberry Klikotrekker nl Tas Dames Klikotrekker Tas nl Burberry Burberry Dames Rxr4R6 Leegstand Leven op Daken Nieuwbouw Onderwijs Politiek Politiek en Economie Renovatie Rijkswaterstaat Rotterdam Subsidie Transformatie TU Delft Uitgelicht UNETO-VNI Utrecht Varia VernieuwingMorgen 59u Huis In Eastpak Black Coolblue Provider Denim Voor 23 FxZqRTwv Waterbouw Weg- en Waterbouw Wegenbouw Windenergie Zonne-energie Zonnepanelen

Dames tassen Handtassen Asos En Portemonnees Voor q8nY7
Advertisment ad adsense adlogger